Beslutsamhet

När jag har semester har jag oftast lättare att ta jobbiga beslut än mitt i den stressiga vardagen. 

om en vecka är det ett år sedan jag var med hunden och hundens husse i Stockholm vilket slutade med att jag inte har träffat någon av dem sedan 20 juli 2018. 
 
I Söndags tog jag ett annat beslut som jag nu lider rätt mycket av. Men det är också väldigt fint. att jag lider alltså. Det visar bara betydelsen på relationen. 
Vi får se vart relationen tar vägen.  Jag kämpar på med att komma över känslorna. 
 
Det bästa i detta är mina fina kompisar. 
Som står upp. i vått och torrt. 
 
 
På tal om kompisar som står upp, 28 maj gjorde jag en gastric by pass operation. 
har sedan flytperioden startade (26/4) gått ner 21.6 kilo. 
Har sedan förra året i maj gått ner cirka 33,1. 
 
Jag är så otroligt tacksam för operationen. Min kraft och mitt pannben under flytperioden, men mest under soppa och mosperioden.  Fick tillåtelse att avsluta mosperioden när jag var på återbesök 4 veckor efter operationen och sedan dess äter jag någorlunda som alla andra. Bara väldigt mycket mindre. Har känt av dumping 2 gånger i olika former. Den ena gången åt jag sånt jag ätit både före och efter utan att känna av, och den andra gången var i tisdags, då åt jag buffe på köpcentret i Karlstad och började måltiden med att äta en liten baugette bit. Som jag längtat. Redan innan jag tog första tuggan tänkte jag, det här kommer jag eventuellt få sota för. Och hjälp vad trött och illamående jag blev. Men en kort powernap på en parkering i Forshaga så släppte det. Och ja. Det fick faktiskt vara värt det. 
 
Jag vill ju gärna komma igång med bloggandet igen, bloggen hamnar ju jäkligt ofta i dvala. Men det kanske får bli en liten gå ner i vikt blogg igen. Jag har ju haft ett par sådana i mitt liv :) 
 
 
Nu är det snart dags för att ta en promenad. Vill passa på under semesterna att komma igång med motionen igen. Jag var så bra på G under flytperioden med minst en timmes fysisk aktivitet varje dag, och sedan opererade jag mig och blev trött i kroppen. Nu ska jag försöka väcka den till liv igen. Börjar försiktgt med att ta en promenad i lugn takt, till skidtunneln här i Torsby och tillbaka.