Hej Mamma! del 2

 
Åh mamma... 
 
Idag bestämde vi med Musses mamma Pärla att Musse med bihang kommer och hälsar på under kommande fredag. Det betyder att bihangen ska umgås i ganska många timmar. Spendera en natt tillsammans (fast såklart i olika rum) men jag och Musse sover i förrådet hos exets föräldrar. 
 
Du mamma har ju varit med sedan du blev ängel så du vet ju på riktigt vad  jag oroar mig för. du hör att jag är tydlig med premisser och du hör att det inte når fram. Jag hoppas att jag tillslut respekteras men å andra sidan har dt inte respekteratas när vi var tillsammans så hopppet är inte så stort. Jag har dock med mig Musse och Musse och jag kan ta vårt pick och pack och gå och lägga oss vid behov. 
ska ladda ner lite nashville avsnitt om det går så ska det nog gå bra. 
 
Jag försöker dock stå över våra meningskiljaktigheter för Musses skull. Kul att få träffa hans mamma igen och för uppfödaren och hennes barn att träffa Musse igen. Som grädde på moset kommer även en bror till Musse, den smo jag blev kär i på bilderna innan vi valde att köpa Musse. Vi fick ju välja och vraka av de 5 bröderna som uppfödaren hade kvar. 
 
Idag har jag varit hos pappa och farmor. Musse hängde såklart med,. Vi svalkade oss i Vänern, svalkade och svalkade? 23 grader varmt var det. Pappa jag och hunden badade och oj vad jag tycker det är härligt att bada! 
 
 
Idag har det varit en ny dag med 28 grader. Du skulle älska det. Sola som en galning och bada ännu mer. 
Kram Mamma. Älskar dig. 
 

Kommentera inlägget här :