Trädgårdsfix

Idag är vi ute i trädgården och fixar lite. Kroppsarbete. 
Klipper gräs, trimmar kanter och utökar gräsmattan lite genom att använda röjsågstrimmern och ta ner en del av ängen som vi har. 
Kul! Men jobbigt. Jag har ett långfinger på min högra hand som är väldigt svullet och det blir inte mindre svullet av dagens fix. Kroppen är sliten och inflammerad och jag får lida i efterhand av arbetet. Men det får vara okej. 
 
Äntligen har annonsen på den lokala Facebooksidan Köp och Sälj fungerat- då priset var "gratis"- då kan folk hämta flyttlådor! Men okej- blir vi bara av med dem så blir det väl bra. 

Nu har jag lämnat över utefixet till sambon och så tar jag innefixandet. Röja med diskmaskin, köksbänk, matsal, så kanske vi faktiskt kan sitta inne och fika på lördag när vi ska ha kalas för mormor. Vilket iofs är det bästa då mamma fryser och mormor hör dåligt. Vi bor också nära en ganska så trafikerad väg och det gör att man ibland får svårt att höra vad folk säger. SÅ får det bli. 

Då kan också svärfföräldrar och sambon måla altan nä r och hur de vill utan att vi (jag och sambon) blir osams kring det tråkiga att altanen luktar nymålat och att det slabbas med färg när vi ska ha det mysigt. Så får de fika om de vill och vill de inte så är det okej. 
 
 
Nu ska jag ta lite kort som jag ska skicka in till vägverket som ska utreda kring buller- ett bullerplank vore fint!

Kommentera inlägget här :