Lördag i huset

Vi har idag fixat och trixat lite överallt men det bästa är att vi har tvättat. 
Vi har också lokaliserat ganska mycket av våra kläder och börjat få ordning på livet här i huset. Inte så många frågor : Har du sett mina trosor? Vart är buddhan? Hallååå , har du sett mina flamingosar? Vart är lådan med schampoo? Etc etc etc..  
Prio idag har varit att fixa på altanen då vi får bord och stolar dit på måndag. 

Jag har varit hemma hos mamma och myst lite, käkat lunch och passade på att tömma bilen som var FULL i skräp.  När jag kom hem, fyllde vi bilen igen. 
Hos mamma lånade jag ett partytält  och hämtade min gamla pool. Till veckan  ska vi starta upp en liten loppis, utan att fundera värst mycket har vi fyllt upp 5 flyttlåder med köksprylar.  Jag anar att det kommer fyllas på med många mer lådor när vi hoppar ner i källaren och fixar i veckan. Och när vi går igenom lådorna som står i tvrummet upp.
 
Igår kväll började vi se på "Jordskott"- har ni sett den?
Vad tycker ni? Jag har ikväll börjat på avsnitt tre, är lite tveksam, tycker iofs att det är ganska läskigt.
 
Jag har lite funderingar kring när jag ska jobba, det börjar dra ihop sig. Är sjukskriven till 15 augusti.
Fixar inte att åka å handla/gå i affärer utan att bli helt slut. I tisdags kröp jag upp för trappen och sov i 2,5 timmar. Igår sov jag två timmar på altanen. Idag med iofs efter jag varit hos mamma. 
Jobba heltid är inte ett alternativ just nu, blrja med halvtid så får vi se.  Får försöka kontakta chefen i nästa vecka så vi kan bestämma. har också fått brev från Försäkringskassan som vi behöver skriva på bägge två.
Försäkringskassan har iallafall beviljat mig sjukpenning och där blev det lite lättare om hjärtat. Mna blir inte rik av att var sjuk. Men förhoppningsvis blir jag piggare och friskare av att vara hemma och hitta glädje och energi. 
Det är ju dock nu jag kan börja göra det. När jag inte behöver åka till sjukhuset och det är lite lugnare på sjukdomsfronten, flytten är klar och vi har lite mer stabil grund att falla tillbaka på. 

Även fast avloppen läcker i källaren- toan upp kan vi inte använda.. och när vi diskar o använder kranen i köket så blir det också blött. Men på ett bättre ställe.. 
Man ska alltid ha något att göra.. 

Furniturebox är också ett ställe som vi kan lägga lite energi på under veckan som kommer. Jag har mycket att säga om det företaget och det är inte så mycket om det som är positivt. 
 
Min psoriasis är aktiv och jag har gått på en 20 dagars kortisonkur som  var för svag så det gjorde skillnad de första 5 dagarna men inte mer. På måndag ska jag åka till vårdcentralen och fixa nya prover så får vi se vart mitt CRP ligger då. Det låg på 21 sist. Inte så mycket högre är min "normala" status. Mitt långfinger på höger hand är svullet som attan. 
 
Hörni! 
Hörs imorgon!
 
 
 

Kommentera inlägget här :