Ingenting- dag

Idag är en ingenting dag för mig.
Igår började jag min nya medicinering för min psoriasis artrit och jag blev illamående imorse. Har därför ätit och sovit.
I "vår" Facebook grupp för sjukdomen så säger många att man ska dricka mycket vatten den dagen man tar tabletterna så det ska jag komma ihåg. Och att söndagar får bli en vilodag framöver. Förhoppningsvis kommer illamående att gå över när jag är uppe i full dos men öka dagen efter intag fram tills dess. Vi får se!

Igår gjorde jag något jag heller aldrig trodde jag skulle göra men det är ett tecken på hur jag mår och att jag faktiskt vill förändra detta. Skickade in en egenremiss angående att få en GBP. Väntar även på en tid hos vårdcentralen för att få hjälp med remiss.
Jag, tar flera stora tag i att förändra mitt mående, så jag hoppas att jag faktiskt kan få hjälp.

Sambon däremot, han har kämpat på och fixat och slitigt även idag. När jag har legat på sofflocket. Nu har vi tv inkopplat i sovrummet. Skohylla uppsatt och nya lampor i badrummen, kanske jag faktiskt kan få se hur jag ser ut när jag sminkat mig innan jag lämnar badrummet nu. Det är alltid spännande att se sin spegelbild någon annanstans.

Det här med att vara sjukskriven. Det blir man fan inte rik på. Lön och ersättning täckte inte räkningarna denna månad. Men då står jag iofs med en extra lägenhet också.. Med el abonnemang, försäkring och telia räkningar. Hurra. Eller inte. Nästa månad blir en omstart. Det ska bli spännande och se vart vi hamnar i räkningarna och hur det blir med kostnader på huset.

Nu börjar jag må illa igen. Ska ta en resorb och fika lite. Sambon ser Formel1. Hans favvo! Skönt- då kan jag blogga! :)

Kommentera inlägget här :