Helg igen

Så fort det går, dagarna bara flyger fram. Helgerna med. 
Snart har vi augusti och det börjar bli dags att jobba igen.
Va? 
Snart kom jag hem och sa att jag är sjukskriven i 7 veckor. 
(Och okej. jag börjar ev och jobba halvtid efter 6 veckor..)
 
Denna helg har svärförädrarna varit här och hjälpt till att fixa tvättstuga, drgit el till uteplatse, städat, hängt upp tavlor, ökat myskänslan. Så tacksam för hjälpen och så glad att de kan och vill hjälpa oss.
Nu har de styrt kosan hemåt igen och lugnet sänker sig över Blå huset. Lite fix men mest ta det lugnt idag. 
Avloppet från köket läcker och det är lite pill med diskandet, men så mycket vi kan försöker vi såklart använda pappertallrikar och plastglas. Imorgon ska vi ringa både försäkringsbolag och säljaren för det här måste fixas. Pronto,
 
Kommande vecka blir det lite semester för oss när vi ska ta oss en liten tur. 
Vi vet inte vilken dag vi åker eller när vi kommer hem riktigt än men det ska bli skönt att komma bort och få en paus från "livet". 

Igår var mormor här, träffade sambon för första gången och såg huset för första gången. Även mamma och Ingo var här och vi firade mormors födelsedag. Jag som alltid tar kort tog inga kort igår. Fokuserade mest på att prata och mysa. 
 
Som vanligt så ligger de kort jag har på mobilen och jag har inte kommit igång med ny iphonen än så jag har inga bilder i något moln att hämta hem från vår lilla dator. 
Men det kommer bilder under dagen. Troligtvis i ett nytt inlägg. 
När iphonen är "up and running" så ska det bli både text och bilder i ett och samma inlägg. I promise. 

Hörrni. 
Vad har ni för planer kommande vecka?

Kommentarer :

#1: Chrissan

Säger bara en sak - ta hand om dig!
Jag har just beslutat att jag tar en helg ensam hemma nästa helg. Fotbollscup med hotellövernattning fre-sön. Det pallar jag helt enkelt inte med just nu.
Har ju jobbat en vecka efter semestern och det känns mer som om jag snart ska gå på semester. Försöker andas. Och sover varje dag efter mina 4 timmar på jobbet... hade tänkt gå upp till 75% fr 1/9, men nu vet jag inte. Ska till Previa på samtal i augusti. Igen. Denna gång är det min ag som bokat tid åt mig pga upprepad korttidsfrånvaro under våren... på tisdag börjar min nya chef och vi har tappat två heltidstjänster i vår lilla grupp sen i våras. Nu är vi en på heltid och två på deltid... och oj nu skrev jag en roman. Men det känns bra. Ska till en kompis idag på en fika och hon jobbar som terapeut. Kanske kan få några tips. Btw är hon en fd skolkurre som gått in i väggen 3 ggr. Nu kör hon eget. Och mår bra!
Kram!

Svar: hur kör hon eget?
Finemangskan

skriven

Kommentera inlägget här :