Läskigt 2.0

Att gå från en till två. Det är läskigt. På riktigt. 

Det är också väldigt fint. 
I helgen var vi två. Jag och Han. 
Kommande helg är vi förhoppningsvis på samma ställe igen.
Först väntat begravning på fredag förmiddag och ett barnmorskebesök på eftermiddagen. 

Jag längtat efter honom. 
Coolt. Läskig.

Hur man vinner mitt hjärta? 
Jo. Man blir såklart kompis med katten. 

Till nattens minionbild på instagram..

Så blev det natt. Stressen har släppt. Jag blir ensam med mina känslor.  Du är borta. Du lilla, lilla kvinna. Som alltid varit mitt skydd. Vårt skydd. Vår Ingrid.  Jag är orolig när jag tänker på begravningen, blir ännu mer ledsen. Det är cirka 12 dagar kvar tills vi säger Hejdå. Många dagar av oro kvar.. Tänder ett ljus för dig varje kväll. Du har det bättre. Vi saknar dig.  #vemskatröstaknyttet Knyttet är jag. Och syskonen är svaret. Vi ses varje dag när du ler mot oss från ditt moln.  #klivklivöverlev #skasova #snartblirdetbättre

Livet

Livet kom emellan sedan sist. Jag har hunnit med att bli sjukskriven varit i Ullared, jullov, Göteborgs tur med BFW , kryssning och att börja jobba igen..


Sista veckorna på höstterminen var jag sjukskriven 25%. Min psoriasis gav mig ett skov. Med ny medicin  och mindre jobb så är jag nu bättre. Vilket är skönt för på onsdag börjar eleverna skolan igen.
jag har jobbat sedan i måndags. 

Men jag har också träffat någon. D.
En man som gör mig glad. På riktigt. Men därför blir jag oxå nervös. På riktigt. Undrar om jag duger. 
Det här att dejta. Det suger. Fast det är mysigt också.  Kul. Viktigt att få investera. Bli investerad i. Han bor inte i krokarna men kommer hit nästa vecka. Vi ser båda fram emot det och hoppas att hemmaplan gör mig lite mer lugn. 


Skriv inläggstext