Thailand baby

Om 21 dagar är jag i Thailand. 
Eller rättare sagt, om 21 dagar är VI i thailand. 

Han, vi kallar honom Sumpan, har varit här sedan i onsdags. Han åkte hem idag och kommer tillbaka på onsdag eller torsdag tror vi. Jag längtar. 

Han behandlar mig som ingen annan man behandlat mig förut. Han skämmer bort mig. Tycker jag. 
Han tar hand om mig. Han fixar och dolar. Han vill göra fint och han vill styra upp. 
Styra upp på ett väldigt bra sätt.

Han får mig att vilja få ordning hemma. Han får mig att vilja ta hand om honom. Något som ligger rätt natuligt för mig, att fixa, dona, tänka på, köpa med mig. 
 
Jag har rätt länge, behövt vända ut och in på mig själv och min omgivning för att få den bekräftelse jag behöver och så gärna vill ha. 

Sumpan ger mig bekräftelse så det sjunger om det. Så att jag istället blir osäker, förstår han att jag uppskattar det, kan jag säga tack nog. Har jag sagt tack? Förstår han vad det här gör med mig?
Det gör han. För ikväll har vi pratat om det.  Och jag har fått berätta hur jag på riktigt blir rörd och såklart började gråta lite. För att han ska förstå på riktigt, så ska han få en snabb genomgång om hur mitt äktenskap såg ut, och hur livet som skild och vild såg ut. 

Det är en bild som jag inte är stolt över och det är jobbigt att erkänna hur dåligt det varit. För utåt sett gick jag in i fällan som vanligt- allt är bra. Iallafall ska det se ut så utifrån. 
 
På fredag så har jag middagsdejt med mina barndomstjejer, Var 6e vecka ungefär så träffas vi och har "halvåttamiddag". Sist det var middag var i oktober och då var inte jag med. Men på fredag är det alltså dags igen. Då är ju Sumpan här. Så jag var tydlig, för kännedom har jag den här middagen på fredag, det får inte påverka dina planer att komma hit, men jag kommer inte vara hemma på fredagkväll. Jag kommer hem efter middagen men det komemr bli sent.  men du säger han då.. Var inte middagen i samma by som din mamma bor? Varför sover du inte där då så kan du dricka vin också om du vill. Det var ju längesen ni sågs och kompisar ska man va rädd om vettu. Det är ju de vi ska hänga med sedan. Och om vi inte håller är det ju de du har kvar. Sov hos mamma så slipper du köra hem på natten och jag är ju kvar. Jag och Missen kan ju mysa och så kommer du när du vill på lördagen sen bara. 
Tack Sumpan. jag sover över hos mamma oavsett om jag dricker alkohol eller inte, så kommer jag på lördagen. Det HÄR är så jag vill ha det.. men jag har inte haft det såhär förut. Och när jag är hos dig i Sumpan, så behöver du aldrig tänka på mig utan du ska hänga med kompisar eller gå över och ta en kaffe utan mig. (Och ibland såklart även med mig <3, men jag ska aldrig vara ett hinder. Men vi ska kunna kommunicera om det. 
Han: jamen självklart! 
 
Jag är så ovan. 
Sist jag var ihop med någon och det var kompismiddag på g, så fick jag världens utskällning och hela förhållandet ifrågasattes för att jag ville dricka vin och sova hos mamma. 
(Ja. det förhållandet tog slut samma kväll! men ändå- Det har varit min standard.)
 
Mina känslor bubblar ur mig. Det är fint. fantastiskt. Och han är fantastisk. 
Och vet ni vad? Jag förtjänar detta. Jag är värd det.  

Och han och jag åker alltså till Thailand snart, umgås, hänger, skrattar och har roligt under 14 dagar. 
Det ska bli roligt. Och jobbigt. Och fantastiskt.